Issa, en tuff brud med tuff smak!

image48

image49 Här har ni Issa, en av Sveriges häftigaste 16 åringar kanske? Tyck vad ni vill, vi gillar Issa och tycker hon förjänar lite uppmärksamhet!

Issa är alltså en 16 årig tjej ifrån Växjö. Hon pluggar Handelsprogrammet och har ett stort intresse i livet, nämligen musik! Issa är en av få tjejer som också sökt sig till en lite annorlunda genre just för tjejer vilket vi tycker är hur roligt och coolt som helst. Issa sysslar med rap!
Egentligen visste hon inte själv att just rap var hennes grej förrän en annan tjej - som också sysslar med att rappa - skickade låtar som hon gjort. Issa diggade låtarna och kom på att det kanske var någonting för henne eftersom hon länge skrivit texter fast inte gjort något speciellt med dessa. Hon provade och folk lyssnade och framförallt så gillade folk det hon gjorde. Perfekt!
Än så länge är det bara texterna som Issa sitter och skriver ihop ännu, beaten gör hon ännu inte själv men hoppas att hon snart ska kunna börja med detta.. Det hon också ser fram emot är att kunna göra bättre inspelningar hemma. Issa säger:  'Det är mitt största problem, jag spelar in hemma på datan med en kass datamic, .. Pinsamt men sant, fast i en del låtar kanske det låter bättre än datamic men då har dom kanske blivit lite mixade av andra rappare som hjälpt mig'
Issas texter är ofta djupa och känslosamma. Hon beskriver sina texter med dessa ord; 'Starka känslor. ensamhet, sorg, depression och kärlek..' Det kan man verkligen hålla med om när man läser texterna och lyssnar på låtarna.. (se text nedan)..
Än så länge satsar Issa bara på att skriva och producera nya låtar. Har alltså inget livegig inplanerat ännu, men vill ni kolla in hennes låtar så kan ni göra det här..

Vi önskar Issa lycka till med musiken och livet !
Å visst är det underbart med tjejer som vågar testa något nytt?
Mer sånt vill vi ha!

image50


Kommentarer
Postat av: amanda

hon är grym! :D

2008-02-21 @ 23:03:15
Postat av: Miq

Fint reportage.. Denna bloggen har ju allt. TACK

2008-02-21 @ 23:07:06
URL: http://miqisplace.blogg.se
Postat av: Emma

Hon var rätt så bra.
/e

2008-02-21 @ 23:12:53
Postat av: issy

Gu va fin text! Blir tårögd!

2008-02-21 @ 23:34:07
Postat av: Ullis

Fina texter, men dock lika pinsam som alla andra svenska småbrudar som ger sig på att försöka rappa ; pratar sig igenom texterna

2008-02-22 @ 09:41:45
URL: http://pixlers.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0