Ragga rätt. 6 bra tips!

Vi har samlat det 6 säkraste och absolut bästa raggningstipsen. Gör du detta blir du garanterat inte ensam resten av kvällen!

1. "Ska du med på efterfest?"

Låter som klyschornas klyscha, men ack så fungerande. På tidiga morgonen finns all tid i världen att lära känna varandra över pizzaslicen, i den mjuka soffan eller över den sista skvätten i vinflaskan.
Kan leda till: Alldeles galet, bra och ohämmat sex.


2. Låtsas att ni har en gemensam vän
"Är det inte du som känner Emma? Nähä, inte det ... men jag heter i varje fall ... och jag ... Vad dricker du?" En träffsäker ingång och ett tydligt närmande.
Kan leda till: Ett förhoppningsvis långt och givande samtal. Eller ett kort samtal och tidig gemensam hemgång.

3. Håll ögonkontakt lite längre än normalt
Förför honom med blicken. Knepet är att hålla kvar blicken något längre än "normalt". Ett par upprepningar är en riktig trigger, och tja, sen är det fritt fram för ett första närmande, men snabba på - annars hinner han ta första steget.
Kan leda till: Precis vad som helst. Efter förförisk ögonkontakt och lite snack är nästa naturliga steg att byta nummer.

4. Skriv namn och nummer på hans kvitto
Sexigt och självsäkert. Utgå från att han inte vill ha något eller någon annan än just dig! Självsäkerheten kommer att locka honom och göra honom intresserad!
Kan leda till: Att du får gulliga sms när du traskar hem några timmar senare.

5. Bjud på en öl
Ett bra sätt att inleda ett samtal på. Dessutom är det superskönt att ha ett glas att fingra på samtidigt som du charmar omkull ditt span. Det ger ett avslappnat intryck (även om hjärtat löper amok därinne).
Kan leda till: Flera öl och drinkar. Och förhoppningsvis till en uppiggande kaffe dagen därpå - i nyktert tillstånd.

6. Dansa nära honom
Men undvik "jag-vill-slita av-dig-kläderna-nu"-dansen, och dansa som när du har riktigt kul samtidigt som du ger honom några flirtiga blickar. Tryck honom intill dig så att första bästa tryckare blir er!
Kan leda till: En "jag-sliter-av-dig-kläderna-NU"-dans hemma hos dig eller honom en kvart senare ...



Vad har DU för raggningstips? Dela gärna med dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0